Nekretnine

Zakup poslovnih prostora

Zakup lokacija za promidžbene proizvode

Zakup zemljišta

Prodaja nekretnina

HŽ Infrastruktura d.o.o. raspolaže jednim od najvećih portfelja nekretnina u zemlji i to većinom lociranih na atraktivnim lokacijama u gradovima i mjestima diljem Republike Hrvatske, odnosno u samim gradskim središtima te na mjestima cirkulacije velikog broja putnika i građana. Osim kao vlasnik također nastupa i kao upravitelj željezničke infrastrukture te upravlja velikim brojem nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske.

NEKRETNINE ZA ZAKUP
OBAVIJEST ZA ZAKUPCE

Obavještavamo sve zakupce koji su uputili pisane zahtjeve za odgodu ili otpis zakupnine da društvo HŽ Infrastruktura d.o.o. priprema mjere pomoći vezane uz situaciju izazvanu potresom i pandemijom koronavirusa te ih molimo da redovito prate mrežne stranice društva HŽ Infrastruktura d.o.o. gdje će po njihovu donošenju spomenute mjere biti javno objavljene.

NEKRETNINE ZA PRODAJU
JAVNI NATJEČAJI

Trenutačno nema raspisanih javnih natječaja za zakup željezničkih nekretnina.

PRAVO SLUŽNOSTI I PRAVO GRAĐENJA

Informacije o postupku i sadržaju zahtjeva za osnivanje prava stvarne služnosti i prava građenja na nekretninama kojima upravlja HŽ Infrastruktura d.o.o. i na nekretninama u vlasništvu/ suvlasništvu HŽ Infrastrukture d.o.o. dostupne su ovdje.

KONTAKT

Za sve informacije o nekretninama obratite nam se na:
HŽ Infrastruktura d.o.o., Sektor nekretnina, Mihanovićeva 12, 10 000 Zagreb
telefon ikona 15px  +385 1 3782 907
fax ikona 20px +385 1 3783 147
mail ikona 20 px nekretnine@hzinfra.hr