U četvrtak 30. studenoga 2017. održat će se javno predstavljanje Projekta „Izrade projektne dokumentacije za izgradnju drugog kolosijeka, modernizaciju i obnovu na dionici željezničke pruge Škrljevo – Rijeka – Jurdani“.

Pozivamo sve zainteresirane na javno predstavljanje u četvrtak 30. studenoga 2017. u 10.30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16. Projekt s 85 posto sredstava sufinancira Europska unija iz Instrumenta za povezivanje Europe (Connecting Europe Facility – CEF).

U sklopu prezentacije zainteresiranim građanima predstavit će se moguća rješenja za izgradnju drugoga kolosijeka, obnovu i modernizaciju postojeće pruge, a posebna pozornost bit će posvećena području primjene i ciljevima projekta koji će doprinijeti i povećanju kvalitete prometnoga sustava grada Rijeke i njegove okolice.

Projekt će prezentirati predstavnici HŽ Infrastrukture d.o.o. kao nositelja Projekta te Instituta IGH d.d. i tvrtke Granova d.o.o. kao člana zajednice ponuditelja koja izrađuje navedenu projektnu dokumentaciju.

Skip to content