PRUGA ZAGREB GK – RIJEKA

Zbog strojnog rešetanja i izmjene kolosiječne rešetke pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Gornje Dubrave i Oštarije 24., 25. i 30. studenoga te 1., 2., 3., 8. i 9. prosinca od 8.20 do 13.20 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Gornje Dubrave – Ogulin i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Gornje Dubrave i Moravice, a pruga Oštarije – Knin – Split između kolodvora Plaški i Blata od 5. prosinca u 7.20 sati do 6. prosinca u 19.30 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Moravice – Ogulin i obratno, Moravice – Gornje Dubrave i obratno, Ogulin – Gornje Dubrave i obratno, Split – Zagreb GK i obratno, Vrhovine – Zagreb GK i obratno te Rijeka – Zagreb GK i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Ogulin i Vrbovsko od 14. do 23. prosinca, osim subotom i nedjeljom, od 8.50 do 15.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Ogulin – Moravice i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.