Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na internetskim stranicama www.hzinfra.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka HŽ INFRASTRUKTURE d.o.o. (u daljnjem tekstu: HŽ Infrastruktura) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu HŽ Infrastrukturi d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim internetskim stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Informacije koje HŽ Infrastruktura objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. HŽ Infrastruktura, međutim, upozorava da postoji mogućnost odstupanja od točnosti, istinitosti ili pouzdanosti bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim stranicama u trenutku kada im korisnik pristupa.

HŽ Infrastruktura  može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim stranicama.
Korištenjem sadržaja ovih internetskih stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njihova korištenja te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

HŽ Infrastruktura u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja ovih internetskih stranica ili je na bilo koji način vezana uz njihovo korištenje, uz bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom njihova sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja njihova sadržaja.

Ove internetske stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

HŽ Infrastruktura nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti.

Korištenjem internetskih stranica www.hzinfra.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja.

HŽ Infrastruktura zadržava pravo izmjene sadržaja ovih internetskih stranica te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizišle iz takvih promjena.

Skip to content