Dokumentacija o nabavi za izradu projektne dokumentacije za Projekt „Izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju željezničke pruge Okučani – Vinkovci“ objavljena je 05.10.2020. godine u EOJN.

HŽ Infrastruktura d.o.o. potpisala je 02.08.2022. ugovor za izradu projektne dokumentacije za građevinski i elektroenergetski željeznički infrastrukturni podsustav za poddionicu 1 – Okučani (isključivo) – Nova Kapela/Batrina (uključivo) za Projekt „Izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju željezničke pruge Okučani – Vinkovci“ sa TRAMES d.o.o. iz Hrvatske u vrijednosti 7.566.552,00 kuna.

HŽ Infrastruktura d.o.o. potpisala je 11.02.2022. ugovor za izradu projektne dokumentacije za građevinski i elektroenergetski željeznički infrastrukturni podsustav za poddionicu 2 – Nova Kapela/Batrina (isključivo) – Slavonski Brod (uključivo) za Projekt „Izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju željezničke pruge Okučani – Vinkovci“ sa zajednicom gospodarskih subjekata ŽPD d.d., IPZ d.d., GRANOVA d.o.o., INSTITUT IGH d.d., RIJEKAPROJEKT d.o.o. i DALEKOVOD-PROJEKT d.o.o. iz Hrvatske u vrijednosti 8.584.710,21 kuna.

HŽ Infrastruktura d.o.o. potpisala je 01.08.2022. ugovor za izradu projektne dokumentacije za građevinski i elektroenergetski željeznički infrastrukturni podsustav za poddionicu 3 – Slavonski Brod (isključivo) – Strizivojna/Vrpolje (uključivo) za Projekt „Izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju željezničke pruge Okučani – Vinkovci“ sa zajednicom gospodarskih subjekata ŽPD d.d., IPZ d.d., GRANOVA d.o.o., INSTITUT IGH d.d., RIJEKAPROJEKT d.o.o. i DALEKOVOD-PROJEKT d.o.o. iz Hrvatske u vrijednosti 9.441.000,00 kuna.

HŽ Infrastruktura d.o.o. potpisala je 17.03.2022. ugovor za izradu projektne dokumentacije za građevinski i elektroenergetski željeznički infrastrukturni podsustav za poddionicu 4 – Strizivojna/Vrpolje (isključivo) – Vinkovci (uključivo) za Projekt „Izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju željezničke pruge Okučani – Vinkovci“ sa CONSULTANTS d.o.o. iz Hrvatske u vrijednosti 5.399.000,00 kuna.

Objavu pogledajte ovdje.

Skip to content