VIROVITICA – PITOMAČA

Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 1. do 12. ožujka, osim subotom i nedjeljom, od 7.30 do 15.30 sati te od 15. do 18. ožujka od 7.30 do 12.20 sati. U tim razdobljima putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Virovitica – Špišić Bukovica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 22. ožujka u 0.00 sati do 24. ožujka u 23.59 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Kloštar – Virovitica i obratno, Pitomača – Virovitica i obratno, Virovitica – Špišić Bukovica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača 25. i 26. ožujka te od 29. do 31. ožujka od 7.30 do 15.30 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Virovitica – Špišić Bukovica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.