VIROVITICA – PITOMAČA

Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 1. prosinca u 1.30 sati do 3. prosinca u 18.25 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Kloštar – Virovitica i obratno, Špišić Bukovica – Virovitica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 9. prosinca u 6.30 sati do 10. prosinca u 18.20 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Kloštar – Virovitica i obratno, Pitomača – Virovitica i obratno, Špišić Bukovica – Virovitica i obratno te Virovitica – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 14. do 18. prosinca od 10.00 do 14.10 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Špišić Bukovica – Virovitica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.