Zbog radova na modernizaciji i obnovi pruge između kolodvora Križevci i Koprivnica te kolodvora Jastrebarsko i Karlovac kao i radova na održavanju pruge između kolodvora Banova Jaruga i Kutina, a koji će znatno utjecati na tijek željezničkog prometa, obavještavamo putnike o posebnim regulacijama prometa koje će od 26. svibnja do 7. lipnja 2023. biti na snazi kako bi na vrijeme mogli planirati i organizirati putovanje.

  • Zbog radova na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Križevci – Koprivnica – državna granica s Mađarskom za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Križevci i Koprivnica od 26. svibnja u 21.10 sati do 31. svibnja u 19.20 sati. U tom razdoblju putnike će na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno te Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/krizevci-koprivnica/.

 

  • Zbog radova na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Jastrebarsko i Karlovac od 27. svibnja u 3.00 sata do 30. svibnja u 3.00 sata. U tome razdoblju putnike će na relacijama Karlovac – Jastrebarsko i obratno, Jastrebarsko – Duga Resa i obratno, Karlovac – Duga Resa, Karlovac – Zagreb GK i obratno te Split – Zagreb GK i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/projekt-hrvatski-leskovac-karlovac/.

 

  • Zbog radova na održavanju pruga Dugo Selo – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Banova Jaruga i Kutina 27., 28. i 31. svibnja te od 3. do 7. lipnja od 5.35 do 13.00 sati. U tim razdobljima putnike će na relacijama Novska – Popovača, Banova Jaruga – Kutina i obratno, Popovača – Banova Jaruga i obratno te Novska – Kutina i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/banova-jaruga-kutina/.

S obzirom na to da se očekuju kašnjenja, ispričavamo se putnicima te ih molimo za razumijevanje i strpljenje.

Sve obavijesti nalaze se na mrežnoj stranici HŽ Infrastrukture (Radovi na mreži) kao i na plakatima na kolodvorima i stajalištima te se putnici mogu informirati i kod prometnog osoblja te na blagajnama.

Skip to content