SISAK CAPRAG – SUNJA

Zbog radova na održavanju pruga Zagreb GK – Sisak – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Sunja i Sisak Caprag od 5. do 28. veljače, osim subotom i nedjeljom, od 8.05 do 14.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Sisak Caprag – Sunja i obratno te Sisak Caprag – Volinja i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete potražiti ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova na održavanju pruga Zagreb GK – Sisak – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Sunja i Sisak Caprag od 29. veljače u 8.05 sati do 1. ožujka u 19.50 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Sisak – Sunja i obratno, Sisak – Volinja i obratno, Volinja – Sisak Caprag i  Sisak Caprag – Sisak umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova na održavanju pruga Zagreb GK – Sisak – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Sunja i Sisak Caprag 2. ožujka od 8.05 do 14.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Sisak – Sunja i obratno, Sisak – Volinja i obratno te Sisak Caprag – Sisak i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova na održavanju pruga Zagreb GK – Sisak – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Sunja i Sisak Caprag 3. ožujka od 8.05 do 14.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Sisak Caprag – Sunja i obratno te Sisak Caprga – Volinja i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.