brzi 1web.jpg

Radovi na pruzi


  • ZAGREB GLAVNI KOLODVOR - SISAK - NOVSKA

 

Zbog radova na sanaciji tunela "Viktorovac" pruga će privremeno biti zatvorena za promet između kolodvora Sisak Caprag i Sisak od 16./17. veljače do 14./15. ožujka od 22.10 do 4.00 sata. U tome razdoblju putnike će na relacijama Sisak Caprag - Sisak i obratno te Sisak - Sunja umjesto vlakova prevoziti autobusi.

 


 

U kolodvoru SISAK putnici za ulazak u vlak i izlazak iz njega umjesto 1. perona mogu koristiti privremeni montažni peron koji se nalazi uz postojeći 4. kolosijek. Smjer kretanja putnika radi kupnje prijevoznih karata te pristupa privremenome montažnom peronu obilježen je putokazima. Molimo putnike da budu dodatno pažljivi tijekom kretanja kolodvorom i da poštuju postavljene oznake i ograničenja


  • DRŽAVNA GRANICA - BOTOVO - DUGO SELO

 

Zbog radova pruga će biti zatvorena za željeznički promet između kolodvora Koprivnica, Drnje i Botovo  2., 9., 16., od 23. do 27. te 30. i 31. ožujka od 8.30 do 15.30 sati.

U tim razdobljima putnike će na relaciji Koprivnica - Botovo i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.


  • RIJEKA - ILIRSKA BISTRICA

 

Zbog radova koje Slovenske željeznice izvode između kolodvora Ilirska Bistrica i Šapjane od 23. do 27. veljače te od 2. do 6. ožujka od 7.00 do 15.00 sati putnike će između Rijeke i Ilirske Bistrice te obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi koji će polaziti prema voznome redu vlakova br. 481 i 482.

na vrh