brzi 1web.jpg

Radovi na pruzi

 


Plan zatvora kolosijeka do kraja 2014. godine na RH2 koridoru vezano za radove obnove dionica Koprivnica-Botovo i Moravice-Ogulin (Skrad) možete pogledati ovdje.

 

 


  • DUGO SELO - NOVSKA


Zbog radova na skretnici pruga će privremeno biti zatvorena za promet u kolodvoru Banova Jaruga 21. prosinca od 8.10 do 10.40 te od 11.00 do 12.40 sati. U tim razdobljima putnike će na relaciji Lipovljani - Banova Jaruga i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.


  • ZAGREB GLAVNI KOLODVOR - SISAK - NOVSKA

 

Zbog radova pruga će privremeno biti zatvorena za promet u kolodvoru Greda 21. prosinca od 10.10 do 14.30 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Lekenik - Sisak Caprag i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.


 

U kolodvoru SISAK putnici za ulazak u vlak i izlazak iz njega umjesto 1. perona mogu koristiti privremeni montažni peron koji se nalazi uz postojeći 4. kolosijek. Smjer kretanja putnika radi kupnje prijevoznih karata te pristupa privremenome montažnom peronu obilježen je putokazima. Molimo putnike da budu dodatno pažljivi tijekom kretanja kolodvorom i da poštuju postavljene oznake i ograničenja.


  • VARAŽDIN - GOLUBOVEC


Zbog sanacije naponskog stanja u tračnicama pruga će privremeno biti zatvorena za promet između kolodvora Ivanec i Lepoglava 20. i 21. prosinca od 7.10 do 18.30 sati. U tim razdobljima putnike će na relaciji Ivanec - Golubovec i obratno prevoziti autobusi.


  • ZAPREŠIĆ - ČAKOVEC

 

Zbog zamjene skretnica pruga će privremeno biti zatvorena za promet u kolodvoru Bedekovčina od 19. prosinca u 19.50 sati do 21. prosinca u 8.50 sati te od 9.30 do 15.00 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Zlatar Bistrica - Zabok i obratno, Zabok - Varaždin i obratno prevoziti autobusi.


  • OSIJEK - STRIZIVOJNA-VRPOLJE

 

Zbog zamjene skretnice u kolodvoru Osijek pruga će biti privremeno zatvorena za promet u kolodvoru Osijek od 26. prosinca u 17.00 sati do 27. prosinca u 23.30 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Osijek - Josipovac i obratno, Osijek Donji grad - Josipovac i obratno, Osijek Donji grad - Našice grad i obratno, Našice - Našice grad, Našice grad - Osijek i Osijek Donji grad - Osijek umjesto vlakova prevoziti autobusi.


  • KARLOVAC - KAMANJE - DRŽAVNA GRANICAZbog sanacije kolosijeka pruga će privremeno biti zatvorena za promet između kolodvora Karlovac i Metlika od 20. prosinca u 7.00 sati do 22. prosinca u 5.00 sat. U tom razdoblju putnike će na relaciji Kamanje - Bubnjarci i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.


  • PERKOVIĆ - ŠIBENIKZbog strojne zamjene pragova pruga će privremeno biti zatvorena za promet između kolodvora Perković i Ražine od 16. do 19. prosinca te 22. i 23. prosinca od 7.40 do 15.50 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Perković - Šibenik i obratno te Šibenik - Unešić i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.

na vrh