ŠKRLJEVO – RIJEKA

Zbog obnove usjeka Sv. Ana pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Škrljevo i Sušak-Pećine od 1. veljače do 1. ožujka 2019., osim subotom i nedjeljom, od 6.00 do 13.30 sati. Dana 21. veljače dionica će biti zatvorena za promet od 6.00 do 12.20 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Škrljevo – Rijeka i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog obnove usjeka Sv. Ana pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Škrljevo i Sušak-Pećine 16. veljače od 6.00 do 14.00 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Škrljevo – Rijeka i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog obnove usjeka Sv. Ana pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Škrljevo i Sušak-Pećine od 23. veljače u 8.00 sati do 24. veljače u 16.40 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Škrljevo – Rijeka i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.