PROJEKT DUGO SELO – KRIŽEVCI

Zbog otežanog prometa uvjetovanog radovima na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugoga kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci, a kako bi se smanjilo kašnjenje putničkih vlakova od 3. do 14. prosinca putnike će na relaciji Dugo Selo – Križevci i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete potražiti ovdje.


Zbog otežanog prometa uvjetovanog radovima na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugoga kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci, a kako bi se smanjilo kašnjenje putničkih vlakova 15., 21. i 22. prosinca putnike će na relaciji Dugo Selo – Križevci i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete potražiti ovdje.


Zbog radova na gradnji drugoga kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec od 16. do 23. prosinca, osim subote i nedjelje, od 12.00 do 14.00 sati. U tom razdoblju putnike će na relacijama Dugo Selo – Križevci i obratno, Dugo Selo – Vrbovec i obratno te Dugo Selo – Lepavina i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete potražiti ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.